vineri

19 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

10 august, 2012

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Mircea Duşa, a solicitat vineri Institutului Naţional de Statistică să convoace reuniunea Comisiei Centrale pentru Recensământul Populaţiei şi a Locuinţelor 2011, pentru data de 14 august, pentru a comunica rezultatele parțiale.

Comisia Centrală pentru Recensământul Populaţiei şi al Locuinţelor este condusă de ministrul de interne și este compusă din reprezentanţi ai ministerelor.

Preşedintele INS, Vergil Voineagu, a declarat, vineri, că pe agenda reuniunii Comisiei centrale pentru recensământ se află şi comunicatul referitor la datele preliminare ale recensământului populaţiei şi locuinţelor din 2011.


”Agenda e mai amplă şi include şi publicarea comunicatului de presă referitor la datele preliminare ale recensământului şi aduc completări la comunicatul INS din februarie în care dădeam rezultate provizorii”, a spus Voineagu Realitatea TV.

”Cifra provizorie şi cea preliminară referitoare la populaţie au scop informativ. Noi nu avem prerogative şi atribuţii vizavi de listele electorale”, a completat Voineagu.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Scumpirea energiei electrice a fost amplificată de mecanismul formării prețurilor adoptat în UE („pay as clear”), care promovează alinierea prețurilor angro la cel mai mare cerut pe piață.

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: