marți

23 aprilie, 2024

10 august, 2012

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Mircea Duşa, a solicitat vineri Institutului Naţional de Statistică să convoace reuniunea Comisiei Centrale pentru Recensământul Populaţiei şi a Locuinţelor 2011, pentru data de 14 august, pentru a comunica rezultatele parțiale.

Comisia Centrală pentru Recensământul Populaţiei şi al Locuinţelor este condusă de ministrul de interne și este compusă din reprezentanţi ai ministerelor.

Preşedintele INS, Vergil Voineagu, a declarat, vineri, că pe agenda reuniunii Comisiei centrale pentru recensământ se află şi comunicatul referitor la datele preliminare ale recensământului populaţiei şi locuinţelor din 2011.


”Agenda e mai amplă şi include şi publicarea comunicatului de presă referitor la datele preliminare ale recensământului şi aduc completări la comunicatul INS din februarie în care dădeam rezultate provizorii”, a spus Voineagu Realitatea TV.

”Cifra provizorie şi cea preliminară referitoare la populaţie au scop informativ. Noi nu avem prerogative şi atribuţii vizavi de listele electorale”, a completat Voineagu.


Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

Cu câteva luni înaintea de alegerile europarlamentare, sondajele arată că

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: