joi

18 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

2 februarie, 2020

Un bărbat a fost împuşcat în urma unui incident pe care autoritățile britanice în anchetează ca fiind unul terorist, produs în sudul Londrei, în urma căruia mai multe persoane ar fi fost înjunghiate, a anunțat duminică poliţia metropolitană, potrivit BBC.

„Un bărbat a fost împuşcat de ofiţeri înarmaţi în Streatham. În acest stadiu, se crede că un număr de oameni au fost înjunghiaţi. Situaţia este evaluată; incidentul a fost declarat ca fiind un act de terorism”, a informat Poliția Metropolitană, pe o rețea de socializare.

Imaginile postate pe internet arată mai multe ambulanţe şi maşini de poliţie pe Streatham High Road. Martorii susțin că mai multe elicoptere survolează zona.


Ultimul incident de acest fel din Londra s-a produs în noiembrie, când agenţi de poliţie au împuşcat mortal un bărbat care purta o vestă explozivă falsă şi care înjunghiase mortal două persoane şi rănise alte trei înainte de a fi pus la pământ de trecători. Şi incidentul de anul trecut a fost calificat de autorităţi drept atac terorist.


Articole recomandate:

Etichete: , , ,

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Scumpirea energiei electrice a fost amplificată de mecanismul formării prețurilor adoptat în UE („pay as clear”), care promovează alinierea prețurilor angro la cel mai mare cerut pe piață.

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: