sâmbătă

2 decembrie, 2023

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

23 iulie, 2021

incendiu depozit deseuri popesti leordeni

UPDATE: Cele două persoane rănite grav în urma exploziei de la centrul de deşeuri din Popeşti-Leordeni şi internate la Spitalul Clinic de Urgenţă ”Bagdasar-Arseni” ar urma să fie transferate la spitale din străinătate.

Potrivit unei informări a spitalului, primul pacient, în vârstă de 54 de ani, a fost diagnosticat cu arsură prin flacără – explozie în spaţiu închis, grad II A – II B – III, pe aproximativ 70% din suprafaţa corporală, cu afectarea căilor respiratorii.


****

Știrea inițială:

Cel de-al doilea pacient, în vârstă de 43 de ani, a fost diagnosticat de asemenea cu arsură prin flacără – explozie în spaţiu închis, grad IIA – IIB – III, pe 55% din suprafaţa corporală şi arsuri de căi respiratorii.

Un număr de 11 persoane au fost rănite, iar cinci dintre ele sunt în stare gravă, cu arsuri și intubați, după un incendiu produs vineri la un depozit de deșeuri din Popești Leordeni, anunță Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU).


Incendiul a izbucnit la un utilaj dintr-o hală de reciclare, iar la faţa locului acţionează opt autospeciale de stingere şi şapte ale SMURD, conform Agerpres.

Şapte persoane au fost transportate la spital, dintre care şase pacienţi cu arsuri şi unul expus la fum – acesta este bilanţul incendiului izbucnit vineri la un utilaj într-o hală de reciclare din oraşul Popeşti-Leordeni, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti – Ilfov.

Dintre cele şase persoane cu arsuri, cinci necesită intubare, iar a şasea are arsuri minore.

Ministerul Sănătății a anunțat că, dintre pacienții intubați, două persoane au fost transportate la Spitalul de Urgență Bagdasar-Arseni și alte trei persoane la Spitalul de Urgență Floreasca.

La Spitalul de Urgență Sf. Ioan au fost transportate alte deouă victime, dintre care una cu arsuri minore și una intoxicație de fum.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket
Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

A apărut nr. 80 (al 21-lea, socotindu-se în sens invers)

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: