vineri

12 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

30 iunie, 2011

Guvernul a adoptat miercuri o ordonanţă de urgenţă prin care autorităţile de management din ministere verfică singure proiectele europene şi realocă banii în cazurile în care se constată nereguli, pentru ca auditul Comisiei Eurpene să nu mai găsească deficienţe şi să blocheze fondurile.

De asemenea, prin corecţiile care se fac de către autorităţile române nu se mai blochează întregul proiect unde s-au găsit nereguli, ci numai acele activităţi unde s-au înregistrat deficienţele respective.

Măsura guvernamentală încearcă să pună capăt cazurilor în care Comisia Europeană bloca plăţile de fonduri europene către România din cauza neregulilor constatate în derularea contractelor.


Comisia Europeană a decis recent să întrerupă, pentru 2 luni, plăţile intermediare pentru 124 de proiecte prin Axa a II-a Programului Operaţional Regional – Îmbunătăţirea infrastructurii regionale şi locale de transport, din cauza unor deficienţe la achiziţiile publice.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Deceniul banilor ieftini (dobânzi mici sau foarte mici la creditele pe termen lung)pentru state  tocmai s-a încheiat . A fost (sau ar fi fost) o perioadă extrem de

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: