marți

5 iulie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

13 septembrie, 2020

Guvernul discută luni prelungirea stării de alertă, inclusiv măsuri sanitare pentru alegerile locale şi reducerea unor restricţii. Între aceste noi măsuri de relaxare: permiterea organizării adunărilor electorale, în anumite condiţiii.

„Vom prelungi starea de alertă şi discutăm evident nişte măsuri să mai reducem din restricţii. Am să vă spun că m-am gândit să permitem manifestaţiile, în anumite condiţii. Sigur, reglementate” cu mască, număr limitat de persoane”, a afirmat sâmbătă Ludovic Orban, citat de News.ro.

Şeful Executivului a adăugat că măsurile vin în contextul în care ”a văzut nişte comentarii răutăcioase” şi a precizat că Guvernul PNL nu s-a temut niciodată de adunările publice şi a fost mereu deschis dialogului.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Noile măsuri de relaxare apar cu mai puțin de 2 săptămâni înaintea datei la care se organizează alegerile locale. Premierul a precizat că hotărârea va include şi măsuri pentru ziua votului din 27 septembrie, precum şi măsuri de relaxare în anumite domenii.

Ministerul Afacerilor Interne a elaborat în urmă cu 3 zile hotărârea pentru prelungirea stării de alertă cu încă 30 de zile, dar cum actul nu a fost avizat de Consiliul Legislativ, Guvernul se va reuni luni într-o nouă ședință, pentru adoptarea prelungirii.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: