sâmbătă

2 iulie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

7 septembrie, 2011

Executivul pregătește vânzarea unor imobile administrate de Regia Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat (RAAPPS), iar premierul Emil Boc a cerut miercuri o listă cu clădirile care vor fi scoase la licitație.

RAAPPS ar trebui să prezinte lista într-o săptămână și să o facă și publică.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

”S-a discutat astăzi, în Guvern, pe marginea unui proiect de act normativ privind condițiile pentru vânzarea unor imobile care în acest moment sunt administrate de către RAPPS. Premierul (…) a solicitat Regiei să prezinte Guvernului, dar și public, lista cu aceste imobile care urmează să fie vândute. După aceasta, Guvernul își dorește să promoveze actul normativ, (…) vânzarea se va face prin licitație deschisă cu strigare, iar prețul nu va fi mai mic decât prețul pieței stabilit de evaluatori”, a spus purtătorul de cuvânt al Guvernului, Ioana Muntean.


Potrivit acesteia, imobilele vizate sunt, în principiu, locuințe de serviciu, însă toate acestea nu sunt grevate de sarcini.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: