sâmbătă

1 aprilie, 2023

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

6 aprilie, 2011

Revenirea salariilor bugetarilor, în anul 2012, la valoarea de dinainte de scăderea du 25% este prevăzută în strategia fiscală la care Guvernul deja lucrează, a declarat, marţi, premierul Emil Boc, la Realitatea TV.
El a adăugat că majorarea salarială va fi prevăzută în bugetul de stat pe anul 2012, însă a evitat să menţioneze din ce lună a anului 2012 va intra în vigoare mărirea salariilor.
„În strategia financiar-fiscală pe care o avem în elaborare la guvern în acest moment, pentru 2012, 2013, 2014, în privinţa salariului bugetarilor este preconizată recuperarea integrală pe parcursul anului 2012 a tuturor pierderilor salariale pe care le-au suferit în iulie 2010. (…) Acest lucru se va stabili în legea bugetului de stat pe 2012″, a spus Boc.
Premierul a mai susţinut că dacă se vor acorda în continuare majorările salariale cu 50% pentru profesori, Guvernul nu va mai putea întregi salariile tuturor bugetarilor, în 2012.
            ”A majora astăzi salariile profesorilor cu 50% înseamnă practic să ieşi din toate acordurile pe care România le are cu UE şi să periclitezi stabilitatea economică a ţării, înseamnă să periclitezi şansele tuturor bugetarilor ca în 2012 să recupereze drepturile salariale pierdute în 2010. Dacă majorăm astăzi salariile cu 50% ale profesorilor, periclităm şi punem în imposibilitate Guvernul să poată în 2012 să recupereze toate drepturile tăiate în 2010”, a spus Boc.Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

Moto: ”Generalii mei, în temeinica lor prostie, veneau și-mi spuneau: <Majestate, oamenii nu mai vor să lupte>. Iar eu în sinea mea mă gândeam: <adică nu mai vor

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: