miercuri

10 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

24 iunie, 2013

Guvernul intenționează să limiteze controalele de fond ale Gărzii Financiare la întreprinderile mici și mijlocii (IMM) la o singură acțiune de verificare în trei ani pentru un IMM, potrivit unui proiect de ordonanță inițiat de Ministerul Economiei.

”Controlul financiar-fiscal de fond la întreprinderile mici şi mijlocii se efectuează cel mult o singură dată într-o perioadă de trei ani,” prevede ăproiectul de modificare a Legii nr. 346/2004 privind stimularea înfiinţării şi dezvoltării întreprinderilor mici şi mijlocii.

De asemenea, toate proiectele de acte normative cu efect asupra mediului economic vor fi supuse așa-numitului test IMM, de evaluare a impactului asupra întyreprinderilor mici și mijlocii.


”Grupul pentru evaluarea impactului economic, social şi de mediu al actelor normative asupra întreprinderilor mici şi mijlocii analizează raportul privind aplicarea Testului IMM şi emite un aviz de oportunitate a aprobării şi aplicării proiectului de act normativ evaluat, care se trimite iniţiatorului”, mai prevede proiectul de ordonanță.

Guvernul vrea să adopte aceste prevederi în vacanța parlamentară, motiv pentru care forma actului normativ este de ordonanță simplă.

(Descarca de AICI proiectul de ordonanta)


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Creșterea nevoii de finanțare a companiilor a fost principalul motor al creditării din S1 al anului, marile bănci prezente pe piața locală reușind să marcheze profituri în creștere.

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: