luni

27 mai, 2024

22 iulie, 2015

madalin-voicuGuvernul României a adoptat, în şedinţa de miercuri, o hotărâre privind rechemarea lui Mihai Botorog din calitatea de consul general, șef al Consulatului General al României la Bonn, Republica Federală Germania.

„Începând cu data încheierii misiunii domnului Mihai Botorog, domnul Mădălin Ștefan Voicu se numește consul general, șef al Consulatului General al României la Bonn, Republica Federală Germania.”, arată o informare de presă trimisă la finalul şedinţei de miercuri.

Decizia de miercuri a fost anticipată enigmatic de cel în cauză. „Vreau să ies din politică foarte repede. Asta însemnând maxim o lună de zile. Vreau să îmi aleg un alt drum, în altă direcţie, unde voi reuşi probabil să fac mult mai mult. Vă spun lucrul asta pentru că, în momentul în care voi pleca, voi avea mai multă libertate să spun lucruri pe care până acum am considerat că nu e corect să le spun”, afirma marţi Mădălin Voicu, într-o emisiune la Antena 3.


În octombrie 2012, Mădlin Voicu a depus, împreună cu deputatul Nicolae Păun, un proiect legislativ de grațiere a celor condamnaţi cu pedepse privative de libertate de până la 6 ani.


Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Un răspuns

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Un răspuns

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

Retragerea doctorului Cîrstoiu din cursa pentru primăria Capitalei arată nu

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: