miercuri

29 iunie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

18 ianuarie, 2012

Executivul a aprobat, miercuri, vânzarea pe bursă a unor pachete de acţiuni de 10%, nou emise, rezultate ca urmare a majorării capitalului social Hidroelectrica și Nuclearelectrica.

Strategiile de privatizare ale Societăţii Comerciale de Producere a Energiei Electrice în Hidrocentrale – Hidroelectrica S.A. Bucureşti şi Societăţii Naţionale Nuclearelectrica au fost elaborate având în vedere necesitatea atragerii de resurse financiare pentru realizarea proiectelor de dezvoltare, modernizare şi retehnologizare al operatorului economic, precum şi măsurile convenite cu instituţiile FMI, Comisia Europeană și Banca Mondială.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Capitalul social al Societăţii Comerciale de Producere a Energiei Electrice în Hidrocentrale – Hidroelectrica S.A. Bucureşti este deţinut în proporţie de 80,0561% de statul român prin Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri şi în proporţie de 19,9439% de Societatea Comercială Fondul Proprietatea S.A.


Capitalul social al Societăţii Naţionale Nuclearelectrica este deţinut în proporţie de 90,28% de statul român prin Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri şi în proporţie de 9,72% de Societatea Comercială Fondul Proprietatea SA.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: