Guvernul calculează pragurile de venit de la care se elimină subvenţia la căldură - CursDeGuvernare.ro
luni

25 octombrie, 2021

Guvernul calculează pragurile de venit de la care se elimină subvenţia la căldură

12 mai, 2011

Premierul Emil Boc a cerut, miercuri, ca Ministerul Finanţelor Publice, Ministerul Administraţiei şi Internelor şi Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale să-i prezinte, în perioada următoare, o variante de lucru pentru acordarea ajutorului de căldură.

”Subvenţia pentru căldură nu va mai fi acordată astfel încât să beneficieze toate persoanele indiferent de venit. Principiul se va schimba, însă persoanele cu venituri mici vor fi protejate în continuare”, a precizat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Ioana Muntean.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

”Guvernul doreşte ca banii din taxe şi impozite să fie utilizaţi eficient şi ajutoarele de încălzire să ajungă la cei care au cu adevărat nevoie, nu la persoanele cu venituri consistente sau la agenţii economici care desfăşoară activităţi în blocuri de locuinţe”, a completat ea.


Şeful delegaţiei FMI în România, Jeffrey Franks, a declarat că subvenţiile guvernamentale pentru energia termică vor fi eliminate din toamnă.


citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

   ”Nu știm ce și unde vom fi atunci: dar timp de 25 de ani, această publicație trimestrială (format A4, peste 200 de pagini într-o realizare premium)...

rrr