joi

30 iunie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

14 februarie, 2012

Guvernul a aprobat, marţi, acordarea de ajutoare pentru sinistraţii din judeţele Brăila, Buzău, Călăraşi şi Vrancea, a anunţat, la finalul şedinţei Executivului, ministrul Administraţiei şi Internelor, Gabriel Berca, citat de AGERPRES.

Berca a precizat că Guvernul a adoptat o hotărâre prin care a alocat 244.000 de lei pentru judeţele Brăila, Buzău, Călăraşi şi Vrancea – cele mai afectate de viscol în această perioadă.

„Propunem acordarea unui ajutor pentru judeţele Brăila – 70.000 de lei, Buzău – 35.500 de lei, Călăraşi – 52.000 de lei şi Vrancea – 86.500 de lei. Sunt judeţe afectate de căderile de zăpadă şi acest ajutor constă în motorină, pate de ficat, conserve de carne de porc şi apă minerală”, a afirmat ministrul de Interne.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

El a menţionat că distribuirea ajutorului umanitar cade în sarcina instituţiilor prefectului din cele patru judeţe, iar cheltuielile pentru transportul produselor se suportă de Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale.

„Este un prim sprijin pe care îl acordă Guvernul României sinistraţilor, urmând ca în perioada următoare să analizăm posibilităţile financiare pentru toate localităţile care au fost afectate de viscol”, a mai spus Gabriel Berca.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Un răspuns

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Un răspuns

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: