marți

21 mai, 2024

13 ianuarie, 2016

ciolos-guvern-sedintaPremierul Dacian Cioloș a anunțat miercuri finalizarea planurilor de acțiuni sectoriale, cu prioritățile stabilite pentru fiecare minister.

Premierul va merge joi la câteva ministere, pentru a discuta cu titularii modalitățile de implementare a acestor planuri.

Planurile vor fi trimise Parlamentului, iar la întoarcerea senatorilor și deputaților din vacanță miniștri vor trebui să fie prezenți în comisiile de specialitate, la discutarea lor.


„Am finalizat planurile de acțiuni sectoriale, deci cu prioritățile pe fiecare minister, ceea ce ați trimis de la fiecare minister în urma întâlnirilor, discuțiilor pe care le-am avut, inclusiv în ședințele informale de guvern de sâmbăta, de la instalarea guvernului până acum.

Am reușit să sintetizăm aceste priorități sectoriale pe care vi le-ați fixat fiecare dintre dumneavoastră într-un document pe care, așa cum am promis, o să-l trimitem Parlamentului până când se întoarce din vacanța parlamentară.

O să vă rog să vă faceți timp să mergeți în comisiile de specialitate să prezentați aceste priorități (…) și să le discutați cu parlamentarii”, le-a spus Dacian Cioloș miniștrilor, la începutul ședinței săptămânale a Guvernului.

Premierul le-a cerut membrilor cabinetului să se concentreze pe priorități:


„Vreau să faceți diferențierea între prioritățile pe care și le-a stabilit acest guvern și lucrurile care oricum trebuie făcute pentru administrarea normală a ministerelor pe care le conduceți. Să vă organizați activitatea astfel încât să vă puteți focaliza pe prioritățile pe care le-am stabilit împreună. Pentru a discuta în detaliu despre modul în care v-ați gândit să vă organizați pentru a implementa aceste măsuri (…) o să ne întâlnim (…) în următoarele 2-3 săptămâni. O să mă organizez în așa fel încât să vin la dumneavoastră la ministere”, a spus Cioloș.

Programul întâlnirilor:

Joi, 14 ianuarie

  • Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale
  • Ministerul Energiei

Vineri, 15 ianuarie

Ministrul Comunicațiilor și pentru Societatea    Informațională

Ministerul Mediului

Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

Retragerea doctorului Cîrstoiu din cursa pentru primăria Capitalei arată nu

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: