duminică

26 iunie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

18 februarie, 2016

dan suciuPurtătorul de cuvânt al guvernului, Dan Suciu, a anunțat joi că executivul a emis un număr de 21 de hotărâri care vizează eliberarea din funcții a 9 prefecți și 2 subprefecți.

Județele unde au fost operate schimbări sunt; Alba, Argreș, Bistrița Năsăud, Botoșani, Brăila, Dâmbovița, Gorj, Iași, Satu Mare și Vaslui.

Noii prefecți sunt: Cornel Murg — județul Alba, Cristian Soare — județul Argeș, Victor Ovidiu Frenț — județul Bistrița-Năsăud, Dan Nechifor — județul Botoșani, Mădălina Cochino — județul Brăila, Gheorghe Paraschivu — județul Gorj, Daniel Olteanu — județul Vaslui, Antonel Jijie — județul Dâmbovița și Radu Bud — județul Satu Mare.


În județul Iași, a fost numit în funcția de prefect Grigoraș Marian, postul fiind vacant din data de 4 ianuarie

De asemenea, au fost schimbați din funcția de subprefect în județul Alba — Cornel Murg și în județul Bistrița-Năsăud — Ovidiu Victor Frenț.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Dan Suciu a precizat că deciziile au fost luate în baza evauării făcute de Ministerul de Interne, existând însă situații în care ocupanții poziției de prefect și-au anunțat intenția de a intra în politică.

Purtătorul de cuvânt a mai anunțat că intenția inițială a guvernului a fost să organizeze un concurs pentru ocuparea funcțiilor eliberate, însă procedura îndelungată a determinat decizia de numire pe bază temporară a persoanelor care îi înlocuiesc din funcție pe cei demiși joi.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: