duminică

26 iunie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

3 iulie, 2020

Executivul va forma un grup de lucru din care vor face parte şi reprezentanţii industriei HoReCa în vederea elaborării unor ”reguli de protecţie sanitară care să fie aplicate în restaurante, atunci când vor fi deschise, în măsura în care evoluţia epidemiologică o va permite”, a informat Guvernul, joi, pe pagina de Facebook.

„Scopul acestui demers comun este ca împreună, autorităţi şi sectorul HORECA, să lucrăm pentru siguranţa clienţilor şi pentru a le oferi încredere că atunci când restaurantele îşi vor relua activitatea, serviciile vor fi oferite în condiţii de protecţie şi nu va exista riscul îmbolnăvirilor”, este mesajul transmis de premierul Ludovic Orban pe pagina de Facebook.

Este a treia întâlnire din ultimele 3 săptămâni pe care reprezentanții industriei de profil o au cu oficiali guvernamentali pentru a găsi o soluție de revenire la normal a activităților specifice.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

La întâlnirea care a avut loc joi după-amiaza la Palatul Victoria au mai participat ministrul Economiei, Virgil Popescu, ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela şi şeful Cancelariei Prim-ministrului, Ionel Dancă.

În context, guvernul anunță că reprezentanţii HoReCa au apreciat măsurile de sprijinire a turismului cuprinse în Planul Naţional de Investiţii şi Relansare Economică şi au oferit sprijinul şi expertiza pentru pregătirea punerii lor în aplicare.


Etichete: , , ,

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: