sâmbătă

15 iunie, 2024

1 octombrie, 2018

bcrBanca Comercială Română (BCR) şi-a lansat noua aplicație de digital banking, denumită, promovat ca un serviciu de banking inteligent. Are, printre altele, atributele personalizării în funcție de preferințele fiecărui utilizator.

”George”, de la BCR suplinește rolul unui asistent personal, oferind utilizatorului informații relevante despre subiectul căutării prin aplicaţie (un produs, o locaţie sau un hotel).

Noua aplicatie BCR furnizeaza datele de contact şi contul (IBAN) destinatarilor plăţilor, după introducere ea a doar celor dintâi litere ale numelor acestora.


Este o aplicaţie dezvoltată de Erste Bank conform noilor reglementari europene impuse prin directiva de plăţi PSD 2, prin care se instituie conceptul de open banking.

CEO BCR: „Începutul unui univers financiar digital complet”

”George” a fost lansat deja în Austria, Cehia si Slovacia si are deja în jur de două milioane de utilizatori, potrivit Erste.

„Drumul nostru în dezvoltarea lui George a pornit chiar de la așteptările publicului, care cere o schimbare a modului în care băncile vorbesc și acționează. Lumea evoluează rapid astăzi, iar viețile noastre se transformă rapid de la o zi la alta, datorită tehnologiei. Sub presiunea ritmului zilnic, oamenii caută tot mai mult experiențe digitale pentru a-și satisface dorințele și se simt bine atunci când regăsesc doar simplitate, confort și sprijin.

Mai ales în viața lor financiară, au nevoie de aici, acum și sigur. Și de un prieten bun. Noi îi spunem George, începutul unui univers financiar digital complet și, odată maturizat, pariul nostru că experiența românilor în relația cu o bancă nu va mai fi niciodată la fel. Dacă timpul înseamnă bani, George poate fi companionul tău financiar într-o lume din ce în ce mai zgomotoasă”, a declarat Sergiu Manea, CEO BCR.


Platforma a fost proiectată de hub-ul fintech de la Viena al Erste Group, cu aportul mai multor tineri IT-iști români. George a fost redezvoltat la nivel local de experții BCR, împreună cu un întreg ecosistem digital, cu cont curent și card atașat dedicat, unic în Grupul Erste.

Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: