sâmbătă

13 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

4 decembrie, 2011

Fostul președinte al Senatului, Mircea Geoană, a declarat, duminică, la Pro TV, că nu a renunţat la ideea de a candida la alegerile prezidenţiale din 2014.

Senatorul independent a menționat că va candida la președinția țării în funcţie de rezultatele pe care viitorul său partid le va înregistra în 2012.

„Nu cred că are cineva vreun semn de întrebare că nu am abandonat această idee şi această speranţă. Nu am abandonat-o!”, a declarat Geoană, la Pro Tv, citat de Mediafax.


„Voi ajunge în situaţia să fiu acolo (de a candida la alegerile prezidenţiale -n.r.). În primul rând… mai spuneam eu de analogii de Liga Campionilor şi de campionate de tenis, trebuie să treci de semifinale. Faza de semifinale sunt alegerile din 2012. Dacă voi avea succes în 2012, dacă voi putea să construiesc sau să reconstruiesc, atunci cred că şansele pentru 2014 sunt destul de frumoase”, a adăugat senatorul.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Deceniul banilor ieftini (dobânzi mici sau foarte mici la creditele pe termen lung)pentru state  tocmai s-a încheiat . A fost (sau ar fi fost) o perioadă extrem de

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: