duminică

14 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

30 decembrie, 2015

medicamente plataÎn ultima ședință de anul acesta, Guvernul a prelungit cu trei luni o prevedere din Legea Sănătății ce îi obliga pe furnizorii de medicamente să separe activitatea de vânzare angro de comercializarea cu amănuntul începând cu 1 ianuarie 2016.

Aproximativ 400 de furnizori de medicamente nu au reușit încă să se conformeze legii și nu ar mai fi putut alimenta piața farmaceutică începând cu 1 ianuarie.

Pentru a nu se declanșa o criză în aprovizionarea farmaciilor, Guvernul a decis să adopte miercuri o Ordonanță de Urgență prin care introduce această amânare cu trei luni, până la 31 martie 2016, oferindu-le companiilor din domeniu posibilitatea de a finaliza tranzacțiile necesare separării activităților.


Guvernul explică într-un comunicat că transferul activității de vânzare-cumpărare a fondului de comerț durează 90 de zile.

Dacă se face transferul activității prin fuziune, durata autorizării este de 180 de zile.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Deceniul banilor ieftini (dobânzi mici sau foarte mici la creditele pe termen lung)pentru state  tocmai s-a încheiat . A fost (sau ar fi fost) o perioadă extrem de

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: