marți

25 iunie, 2024

30 martie, 2012

PDL pierde 38 de primari din judeţul Caraş-Severin, care vor merge după preşedintele Consiliului Judeţean, Sorin Frunzăverde, la USL, care urmare a faptului că Guvernul a instituit un sistem centralizat de alocare a fondurilor.

Dintr-un total de 42 de edili democrat-liberal, numai 3 vor rămâne la PDL, un al patrulea urmând să ia o decizie până luni, a declarat, vineri, Sorin Frunzăverde, fostul prim-vicepreşedinte al PDL.

”Nu am făcut şi nu fac nicio presiune asupra nimănui. Mă aşteptam ca un număr covârşitor de primari să urmeze demersul meu politic, nu este o noutate pentru mine având în vedere actul administrativ făcut împreună în aceşti ani, dar şi actul guvernamental în această perioadă nu a fost unul, cel puţin financiar, orientat spre susţinerea administraţiilor locale. Dimpotrivă, a fost unul ultracentralizat, resursa financiară fiind alocată ministerelor şi agenţiilor. Nu am hotărât încă modul în care cele trei grupări vor fi reprezentate în Consiliul Judeţean, dar pot să vă spun că acum vorbim de două grupări, şi anume PNL şi PSD”, a declarat Sorin Frunzăverde.Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: