joi

18 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

7 februarie, 2012

Curtea de Apel Bucureşti l-a condamnat definitiv pe fostul deputat PSD şi fost şef al Secretariatului de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor, Emilian Cutean, la cinci ani de închisoare cu executare, relatează Agerpres.

Cutean era acuzat de procurorii DNA că a iniţiat o hotărâre de guvern în 2004, prin care s-a aprobat acordarea a peste 300.000 de lei Asociaţiei de revoluţionari „Club 22”, pe care o înfiinţase şi al cărei preşedinte era.

În acelaşi dosar, fostul director economic al Secretariatului de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor Daniela Zbârcea a primit trei ani de închisoare cu suspendare.


Curtea de Apel Bucureşti a respins marţi recursurile depuse de Emilian Cutean şi Daniela Zbârcea, aceştia rămânând cu pedepsele date de Judecătoria Sectorului 1 şi Tribunalul Bucureşti. Decizia Curţii de Apel Bucureşti este definitivă.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Scumpirea energiei electrice a fost amplificată de mecanismul formării prețurilor adoptat în UE („pay as clear”), care promovează alinierea prețurilor angro la cel mai mare cerut pe piață.

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: