Florin Cîțu: Rectificarea bugetară nu se va face ”la partid”
miercuri

20 octombrie, 2021

Florin Cîțu: Rectificarea bugetară nu se va face ”la partid”

12 iulie, 2021

florin citu premierPremierul Florin Cîţu a dat asigurări, luni, în debutul Adunării Generale a Asociaţiei Municipiilor din România, că rectificările bugetare se vor realiza în cadrul Guvernului României, „nu la partid”, atâta vreme cât va deţine funcţia de prim-ministru.

„Nicio rectificare bugetară nu se va face la partid, atâta timp cât voi fi prim-ministrul României. Toate aceste lucruri se vor face în Guvernul României, fără niciun fel de criterii politice”, a precizat Florin Cîţu, citat de Agerpres.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

El a subliniat că este necesară implicarea tuturor primarilor în vederea atragerii fondurilor europene, inclusiv a celor provenite din PNRR.


„Această guvernare este diferită. De aceea sunt astăzi aici, să vă asigur că eu am nevoie de toată lumea, de toţi primarii şi de toţi preşedinţii de consilii judeţene pentru a dezvolta România. Cele 76,2 miliarde de euro din fonduri europene şi PNRR trebuie implementate de toată lumea, de toţi primarii, de toţi preşedinţii de consilii judeţene. Avem nevoie de toate resursele pentru a atrage aceşti bani”, a spus premierul.


citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

   ”Nu știm ce și unde vom fi atunci: dar timp de 25 de ani, această publicație trimestrială (format A4, peste 200 de pagini într-o realizare premium)...

rrr