Florin Cîțu: Concedii medicale de 7,4 miliarde de lei decontate în 2020, de 6 ori mai mult decât în 2019 - CursDeGuvernare.ro
sâmbătă

4 decembrie, 2021

Florin Cîțu: Concedii medicale de 7,4 miliarde de lei decontate în 2020, de 6 ori mai mult decât în 2019

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

19 octombrie, 2020

În 2020 au fost decontate concedii medicale în valoare de 342 de milioane de lei lunar, a anunțat duminică, pe pagina sa de Facebook, ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîțu.

Astfel, valoarea totală a concediilor medicale decontate până în prezent se ridică la 7,4 miliarde de lei, față de o medie de 1,3 miliarde de lei pe an în perioada 2009-2019.

„Respectul față de sectorul privat se vede prin fapte. În 2020 au fost decontate concedii medicale în valoare de 342 milioane lei lunar. Până acum au fost deja decontate concedii medicale în valoare de 7,4 miliarde lei. Record istoric”, a scris ministrul duminică, pe pagina sa de Facebook.


Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Ministrul Finanțelor, declara, în iunie, că la momentul în care a preluat funcția exista ”un stoc” de 3 miliarde de lei de concedii medicale neplătite.

Mediul de afaceri a atras atenția în repetate rânduri că amânarea decontării concediilor medicale reprezintă o problemă cu care companiile se confruntă de mai mulți ani.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

A apărut nr. 88 al revistei (exclusiv print) CRONICILE Curs de Guvernare: Din cele 192 de pagini, 22 sunt alocate unei serii de analize care focalizează pe marea problemă...

rrr