FAN Courier preia operatorul de transport și logistică SLS Cargo - CursDeGuvernare.ro
marți

19 octombrie, 2021

FAN Courier preia operatorul de transport și logistică SLS Cargo

22 noiembrie, 2019

FAN Courier, liderul pieței locale de curierat,  își consolidează poziția pe segmentul transporturi integrate și logistică prin achiziția companiei SLS CARGO, fondată în anul 2014 de omul de afaceri Mihai Stoica.

Tranzacția, anunță un comunicat al Fan Courier, a fost perfectată de acționarii celor două companii la începutul lunii noiembrie și se află, în prezent, în procedură de avizare la Consiliul Concurenței.


”Este un parteneriat câștigător pentru ambele părți implicate și nu o achiziție propriu zisă. Experiența în piața de freight forwarding pe care o are partenerul nostru se suprapune obiectivelor FAN Courier de a dezvolta, la standardele de calitate asumate, gama de servicii oferită clienților noștri. Vrem să le oferim partenerilor pentru care prestăm servicii o experiență mai bună pe toate liniile de business, nu doar pe cea a serviciilor de curierat”, a declarat Adrian Mihai, managing partner FAN Courier.

Potrivit fondatorului FAN, pe parcursul negocierilor, cele două companii au identificat nu doar obiective de business similare ci și valori comune precum grija față de client sau interesul pentru dezvoltare și investiții.

În baza parteneriatului, compania SLS CARGO va continua să funcționeze sub brand propriu, fără a fi absorbită de FAN Courier. Fondatorul companiei își menține calitatea de acționar și CEO, o decizie similară fiind asumată și pentru echipa de top management a operatorului de freight forwarding.

”Ne bucurăm să devenim partener al liderului unei piețe în continuă dezvoltare. Poți deveni mai bun învățând de la cei mai buni, iar FAN Courier este un business sănătos, construit cu grijă în peste 20 de ani de activitate. Suntem convinși că transferul reciproc de know-how va fi cheia dezvoltării noastre pe termen lung”, a declarat Mihai Stoica, fondatorul companiei SLS CARGO.


Prin dezvoltarea portofoliului, clienții FAN Courier vor avea acces la o gamă mai largă de servicii pe segmentul transport-logistică-distribuție. Planurile pe termen scurt și mediu ale celor doi parteneri includ dezvoltarea business-ului și creșterea echipei.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

FAN Courier, companie integral privată românească, fondată în 1998, a încheiat exercițiul financiar 2018 cu o cifră de afaceri de 147 de milioane de euro. Compania estimează pentru anul în curs o creștere a afacerilor cu 15% și investiții de peste 15 milioane de euro.

SLS CARGO deține certificările ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000 (HACCP) și este membru FIATA și IATA.

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

   ”Nu știm ce și unde vom fi atunci: dar timp de 25 de ani, această publicație trimestrială (format A4, peste 200 de pagini într-o realizare premium)...

rrr