joi

22 februarie, 2024

7 aprilie, 2020

Asociația Family Business Network România, una dintre cele mai importante organizații a antreprenorilor români care dețin și dezvoltă mari afaceri de familie, susține Apelul pentru salvarea economiei, adresat de mediul economic privat românesc autorităților statului și clasei politice românești.

Family Business Network România s-a alăturat altor 10 organizații și asociații patronale și profesionale din România, care au semnat Apelul pentru salvarea economiei, un document ce conține propuneri de măsuri economice pe care statul român trebuie să le ia în perioada imediat următoare.

Documentul este adresat Președintelui României, Parlamentului, Guvernului și liderilor partidelor parlamentare si este semnat de sute de antreprenori sau conducători ai unor companii ce activează în România.

(Citiți și: ”Document / Mediul de afaceri cere statului o injecție de 15% din PIB pentru repornirea economiei și dezvoltarea ei după criza Covid”)


Documentul, semnat din partea Family Business Network România de către Florin Madar, președintele Asociației, face un apel la unitate și la „o regândire a modului în care statul român trebuie să intervină, în sensul unei abordări extraordinare într-o situație extraordinară”.

Asociația Family Business Network România reunește 27 de membri, lideri de piață în mai multe ramuri ale economiei naționale, cu o cifră de afaceri de circa 2,5 miliarde de Euro pe an și circa 18.000 de angajați. Family Business Network România este membră a European Family Businesses, cu sediul la Bruxelles, cea mai mare asociație europeană de profil.

Romanian Business Leaders, împreună cu 10 organizații de business și 200 de antreprenori semnatari în nume personal, a transmis marți Administrației Prezidențiale, Parlamentului, Guvernului și principalelor partide un ”Apel pentru salvarea economiei”, în care prezintă o serie de propuneri susținute cu argumente.


Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: