vineri

12 aprilie, 2024

29 octombrie, 2022

Elon Musk, cel mai bogat om din lume, fondator al Tesla și proaspăt șef al Twitter, a închiriat Castelul Bran pentru o petrecere privată de Haloween. Potrivit Libertatea, la petrecere vor lua parte mai mulți miliardari și vedete de la Hollywood.

La petrecere au fost invitați actrița Angelina Jolie, cofondatorul Google Larry Page, cofondatorul PayPal Peter Thiel, fondatorul Google, Sergey Brin, alți magnați prieteni cu miliardarul, dar și câțiva români.

Potrivit Libertatea, o parte dintre invitați au ajuns deja în România, dar Elon Musk va ateriza duminică. Duminică, de altfel, va avea loc și petrecerea.


Castelul a fost închiriat pentru noaptea de duminică spre luni, când americanii sărbătoresc Halloween-ul. Invitații vor ajunge la castel seara, pe întuneric, pentru că nu doresc să fie văzuți, a declarat sursa Libertatea.

G4Media a confirmat din surse separate prezența în România, la Bran, a lui Peter Andreas Thiel, Conform surselor G4Media există informații că la petrecere ar urma să participe și alți oameni de afaceri din SUA, pe care publicația nu îi numește.

Amplasat în Pasul Rucăr-Bran, la 30 de kilometri de Braşov, Castelul Bran este unul dintre monumentele istorice emblematice ale România și cel care i-a adus reputaţia Transilvaniei ca locul de naştere al legendei lui Dracula.

În prezent, Castelul Bran este proprietatea urmaşului Principesei Ileana, Dominic de Habsburg.


***

Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: