duminică

26 iunie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

22 ianuarie, 2020

Noul președinte al Senatului Universitar al Academiei de Studii Economice din București este prof. univ. dr. Dumitru Miron (foto), ales miercuri în această funcție  în baza votului exprimat de 94 de membri prezenți, pentru un mandat de 4 ani.

Potrivit unui comunicat al ASE, pentru această funcție a candidat și prof. univ. dr. Paul Pocatilu, care a fost ulterior propus de noul președinte pentru funcția de cancelar, propunere votată în unanimitate.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Prof. univ. dr. Dumitru Miron este cadru didactic la catedra de Relații Economice Internaționale din 1983, în prezent profesor pentru disciplinele Comert internațional, Politici comerciale și Mediul internațional de afaceri.


De-a lungul carierei sale profesionale de peste 30 de ani, prof. univ. dr. Dumitru Miron a îndeplinit funcțiile de prodecan, decan (2012-2016), prorector (2000-2012), secretar de stat în cadrul Ministerului Educaței și Cercetării (2005-2007). A fost președinte al Comisiei de guvernanță universitară a Senatului ASE (2016-2020), membru sau președinte al unor comisii naționale de profil, expert în cadrul proiectelor strategice menite să ofere soluții pentru reforma autentică a peisajului universitar românesc.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: