marți

28 iunie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

6 aprilie, 2020

Zeci de fiole cu sânge au fost descoperite pe marginea unui drum din județul Dolj. Polițiștii au deschis o anchetă și încearcă acum să clarifice dacă sângele este uman sau provine de la animale și modul în care au ajuns fiolele în acel loc, scrie Mediafax.

Descoperirea a fost făcută sâmbătă, de o persoană ce a sesizat imediat Poliția. Potrivit unor surse locale, în apropiere ar fi fost găsite şi mai multe cutii cu medicamente de uz veterinar.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Poliţiştii au ridicat fiolele şi aşteaptă rezultatul expertizei. Dosarul penal in rem (pe fapte) a fost deschis pentru infracțiunea de “poluare prin evacuarea, în atmosferă sau pe sol, a unor deşeuri ori substanţe periculoase”.


“În cursul zilei de ieri, poliţiştii doljeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că, între localităţile Ţuglui si Calopăr, în afara părţii carosabile, au fost găsite mai multe fiole ce par să conţină sânge. Poliţiştii Serviciului Arme, Exlozivi şi Substanţe Periculoase Dolj s-au deplasat la faţa locului şi au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, materialele găsite în zona respectivă, natura acestora urmând a fi stabilită.”, a declarat, pentru Mediafax, Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt IPJ Dolj.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: