joi

22 februarie, 2024

2 martie, 2020

Vodafone România și UPC România finalizează procedurile de fuziune dintre companii, UPC România urmând să își înceteze existența ca entitate juridică la data de 31 martie 2020, fiind absorbită de către Vodafone România.

Comisia Europeană a aprobat anul trecut, la data de 18 iulie 2019 fuziunea celor două companii telecom românești, achiziția UPC de către Vodafone fiind efectuată pe data de 31 iulie 2019. Achiziția a adus Vodafone peste un milion de clienți noi.

”Vodafone România va iniția în perioada următoare o amplă campanie de informare a clienților UPC România, prin toate canalele – scrisori de informare care vor însoți factura de servicii, IVR, SMS, email, paginile online dedicate www.vodafone.ro/upc-devine-vodafone și www.upc.ro/upc-devine-vodafone – cu privire la faptul că Vodafone România S.A. va deveni furnizorul acestora de servicii fixe de telecomunicații, începand cu data de 31 martie 2020, ca urmare a fuziunii dintre cele două companii, precum și despre toate modificările relevante legate de această schimbare”, arată un comunicat Vodafone.


Vodafone Romania a anunțat că are 11 milioane de utilizatori, mai puțin de 10% dintre aceștia fiind utilizatori de servicii de telefonie fixă, restul fiind utilizatori de comunicații mobile.

Grupul Vodafone are operațiuni mobile în 24 de țări, 42 de rețele mobile partenere și operațiuni de broadband fix în 19 țări. La 31 decembrie 2019, grupul avea 625 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile, 27 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix şi 22 milioane de clienţi ai serviciilor TV, incluzând toți clienții Vodafone din entitățile create în urma unor fuziuni și asocieri.


Articole recomandate:

Etichete: , , ,

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: