Deputatul Victor Paul Dobre, ales vicepreședinte al Adunării Parlamentare a OSCE - CursDeGuvernare.ro
miercuri

27 octombrie, 2021

Deputatul Victor Paul Dobre, ales vicepreședinte al Adunării Parlamentare a OSCE

6 iulie, 2016

dobreDeputatul Victor Paul Dobre (foto), membru al delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a OSCE, a fost ales vicepreședinte al acestei organizații, la cea de a 25-a sesiune anuală care a avut loc la Tbilisi, în Georgia, în perioada 1 – 5 iulie.

Noua structură de conducere a Adunării Parlamentare a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa este formată din președintele Christine Muttonen (Austria) și vicepreședinții Victor Paul Dobre (România), Vilija Aleknaite Abramikiene (Lituania), Azay Guliyev (Azerbaidjan), Isabel Santos (Portugalia), Robert B. Aderholt (Statele Unite ale Americii), Kent Harstedt (Suedia), George Tsereteli (Georgia), Peter Bowness (Marea Britanie), Roberto Battelli (Slovenia), informează Agerpres.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

AP a OSCE este dimensiunea parlamentară a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa. A fost creată în aprilie 1991 și este formată din 323 de membri din cele 57 de parlamente naționale din statele membre ale OSCE.


Parlamentul României participă la AP OSCE de la înființarea acesteia, în calitate de membru fondator cu drepturi depline, și are o delegație permanentă formată din șapte parlamentari.


citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

   ”Nu știm ce și unde vom fi atunci: dar timp de 25 de ani, această publicație trimestrială (format A4, peste 200 de pagini într-o realizare premium)...

rrr