luni

15 iulie, 2024

17 februarie, 2017

Deputatul USR Cornel Zainea (foto) acuză PSD de falsificarea votului dat în Comisia de Mediu la audierile organizate în 5 ianuarie pentru avizarea propunerii ca Daniel Constantin (ALDE) să ocupe funcția de ministru al Mediului în Guvernul Grindeanu.

Potrivit raportului comisiei (AICI -LINK) elaborat după momentul validării, ”membrii comisiilor reunite au hotarât cu majoritate de  voturi (17 voturi pentru și 7 abțineri) emiterea unui aviz consultativ favorabil”. Acest raport este publicat și în Monitorul Oficial.

Potrivit unei înregistrări video realizată la momentul votului, postate pe pagina de Facebook a deputatului Cornel Zainea, ședința comisiei în care a fost audiat Daniel Constantin a fost condusă de vicepreședinte, deputatul PSD Aurelia Pană, fost ministru în guvernul Ponta.


Înregistrarea arată clar că împotriva validării lui Daniel Constantin au votat 7 membri ai comisiei, Doina Pană anunțând cu voce tare acest număr.

Cum comentează deputatul USR această situația:

Nimic nu se pierde, totul se transformă în funcție de interesul partidului.

De când PSD-ul ne-a surprins cu lovitura nocturnă împotriva statului de drept, fiecare dintre noi s-a specializat în câte ceva: unii și-au dezvoltat abilitățile de a sta în frig, alții își folosesc imaginația pentru a crea bannere ce fac înconjurul mapamondului, alții organizează forme de rezistență civică.
Eu și colegii mei de la USR începem să ne specializăm în găsirea de bombițe ascunse printre legi.
Una din activitățile de seară/dimineață este citirea Monitorului Oficial.


Ieri seară am trecut în revistă activitatea lunii ianuarie din Comisia de Mediu din Camera Deputaților și am descoperit că domnul ministru Constantin nu a avut nici un vot împotrivă în ședința de validare. Șoc și groază, eu îmi aminteam clar că am votat împotrivă! M-am frecat de 3 ori la ochi și am căutat înregistrarea; nu m-am ramolit eu în cele 2 luni de parlamentarism, cele 7 voturi împotriva ministrului s-au metamorfozat în 7 abțineri.

Dovezile aici:
http://www.monitoruloficial.ro/emonitornew/emonviewmof.php… – pagina 16, Comisia pentru Mediu și echilibru ecologic

http://www.cdep.ro/comisii/mediu/pdf/2017/sz010405.pdf – raportul comisiei în care se consemnează rezultatul votului

Urmăriți și filmarea.

În curând PSD-ul ne va fura banii direct din cont și se va jura privindu-ne în ochi că noi n-am avut nimic vreodată acolo …

 

 
.

Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Un răspuns

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Un răspuns

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: