miercuri

26 ianuarie, 2022

Dacian Cioloș: După Paști vom trage linie, nu vreau să rămânem la stadiul de proiecte

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

27 aprilie, 2016

Dacian_CiolosPremierul Dacian Cioloș a transmis miercuri miniștrilor, în preambului ședinței săptămânale de guvern, că după Sărbătorile Pascale ”se va trage o linie” și se va analiza ”cum au decurs lucrurile de la instalarea guvernului și până acum”.

„Urez tuturor Sărbători Luminate și fericite! Să profitați de această scurtă pauză, așa cum v-am mai spus, și pentru a trage o linie și a face o analiză a modului în care au decurs lucrurile de la instalarea Guvernului și până acum. A fost perioada în care v-am rugat să vă concentrați pe pregătirea proiectelor pe care ni le-am asumat în acest mandat și, după ce ne întoarcem din vacanța de Paște, am dori să avem o discuție în care să ne concentrăm atenția pe următoarea etapă pe care ne-o asumăm, și anume aceea a livrării de rezultate concentrate pe proiectele pe care le-am lansat. Nu vreau să rămânem la stadiul de proiecte lansate și să lăsăm impresia că doar lansăm idei fără să avem capacitatea de a livra rezultate”, le-a transmis Cioloș membrilor Cabinetului.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Premierul a insistat asupra faptului că actualul guvern trebuie să lase în urma sa „reforme nu doar începute, dar care să dea și rezultate”.


„Mă gândesc aici în primul rând la proiectul de reformă a administrației, unde ceea ce vom face în lunile următoare trebuie să demonstreze un impact direct asupra cetățenilor, asupra beneficiarilor acțiunii, activităților administrației publice, mă gândesc la proiectele de infrastructură, mă gândesc la domeniul sănătății, educației și o să trecem în revistă și celelalte domenii, dar aici sunt câteva priorități pe care ni le-am asumat în aceste domenii și aș vrea să începem să vorbim și de rezultatele pe care le obținem”, a adăugat Cioloș.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

 ”Nu știm ce și unde vom fi atunci: dar timp de 25 de ani, această publicație trimestrială (format A4, peste 200 de pagini într-o realizare premium) va...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar:

rrr