miercuri

17 aprilie, 2024

15 septembrie, 2020

Ministerul Educației va avea în schema de conducere șase secretari de stat, cu unul mai mult decât în prezent, potrivit unei Hotărâri de guvern apărute în Monitorul Oficial.

Decizia Executivului de a suplimenta organigrama vine într-un moment în care doi dintre secretarii de stat ai ministerului au intrat în concediu de odihnă pentru a se putea ocupa de campania electorală.

Unul dintre cei doi este chiar demnitarul care se ocupă de învățământul preuniversitar, Luminița Barcari. Aceasta candidează la președinția Consiliului Județean Ialomița, din partea PNL, și prima zi a noului an școlar a prins-o în campanie electorală.


Al doilea secretar de stat din Ministerul Educației care candidează la alegerile locale de la sfârșitul săptămânii este Dragoș Rădulescu, membru PMP înscris în cursa pentru Primăria Ploiești.

Acesta se ocupă în minister de Proiecte Europene și Relația cu Parlamentul, dar a deținut pentru aproximativ o lună, între decembrie 2019 și ianuarie 2020, poziția de secretar de stat responsabil cu Cercetarea.

Premierul Ludovic Orban: Ministerul nu stă într-un secretar de stat

Întrebat marți despre cei doi demnitari care și-au luat concediu de odihnă chiar la începutul acestui an școlar extrem de dificil, premierul Ludovic Orban a răspuns că ministerul funcționează la capacitate deplină:

Ministerul Educaţiei nu stă într-un secretar de stat.


Ministerul funcţionează în deplină capacitate.

Ministerul Educaţiei are un întreg aparat de lucru şi toate funcţiile necesare pentru deschiderea şcolii au fost exercitate.

Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

Cu câteva luni înaintea de alegerile europarlamentare, sondajele arată că

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: