duminică

26 iunie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

20 august, 2013

Consiliul Superior al Magistraturii a avizat marți proiectul de lege pentru eliminarea pensiei speciale pentru magistrații condamnați pentru corupție, alte fapte în legătură cu serviciul, săvârşite cu intenţie, precum şi pentru orice alte infracţiuni care aduc atingere prestigiului justiţiei, a declarat ministrul Justiției, Robert Cazanciuc (foto).

Viitoarea lege ar urma să se aplice și judecătorilor și procurorilor care au fost condamnați definitiv înainte de intrarea în vigoare a actului normativ.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

”Am stabilit că această lege, din momentul în care va intra în vigoare, se va aplica şi celor care au fost condamnaţi până acum pentru fapte de corupţie şi vor pierde această pensie imediat ce legea va intra în vigoare”, a spus Cazanciuc, după şedinţa CSM.


Potrivit acestuia, proiectul de lege final urmează să fie terminat în maximum două zile, după care va merge la guvern pentru aprobare, Executivul urmând să-l înainteze Parlamentului.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Un răspuns

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Un răspuns

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: