miercuri

17 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

3 august, 2012

Președintele interimar Crin Antonescu a numit, vineri, un nou vicepreședinte la Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) și a demis cinci consilieri prezidențiali care fuseseră numniți de Traian Băsescu.

Potrivit Administrației Prezidențiale, Antonescu a semnat decretul pentru numirea liberalului Dan Vlaicu în funcția de vicepreședinte al Autorității Electorale Permanente, pentru un mandat de 8 ani.

Dan Vlaicu a fost președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor în Guvernul Tăriceanu, precum și membru al Consiliului de Administrație al Agenției Domeniilor Statului.


Pe linie politică, Vlaicu a fost și secretar general adjunct al PNL.

Prin alte cinci decrete prezidențiale au fost demiși consilierii Iulian Chifu, Iulian Fota, Cristian Diaconescu, Bogdan Drăgoi și Bogdan Mănoiu.

Iulian Fota, în calitate de consilier prezidențial pe probleme de siguranță națională, s-a opus demiterii generalului Marcel Opriș din funcția de director al Secrviciului de Telecomunicații Speciale (STS), în ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării (CSAT).

Președintele interimar Crin Antonescu ceruse demiterea lui Opriș, după ce s-a constatat că STS a montat linie telefonică securizată la sediul de campanie al președintelui suspendat Traian Băsescu.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Scumpirea energiei electrice a fost amplificată de mecanismul formării prețurilor adoptat în UE („pay as clear”), care promovează alinierea prețurilor angro la cel mai mare cerut pe piață.

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: