sâmbătă

27 aprilie, 2024

26 septembrie, 2014

Statul va subvenţiona şi anul viitor creşterea accizei la motorina folosită în agricultură, măsura urmând să fie aprobată printr-o hotărâre de guvern în săptămânile următoare.

„Avem acordul politic să introducem şi pentru anul 2015 sprijin pentru motorină, asta înseamnă o hotărâre de guvern în săptămânile următoare, prin care alocăm sprijinul pentru trimestrul IV şi pentru primele trimestre din 2015, toate fiind plătite din bugetul anului viitor”, a declarat vineri ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, la conferinţa MEDIAFAX Talks about Agriculture.

La rectificarea bugetară de săptămâna viitoare, a doua din acest an, vor fi alocate fonduri pentru a asigura sumele necesare trimestrului al III-lea pentru sprijinul pe acciza la motorină.


Ministerul Agriculturii va primi la rectificare sume suplimentare la rectificare, dar Daniel Constantin nu a precizat suma.

 bani în plus vor fi alocaţi pentru apicultură, aproximativ 4 milioane lei, sectorul înregistrând pierderi.

„Totodată, pe lângă cele 7 milioane euro alocate în 2014 pentru sectorul agriculturii ecologice (de la 3 milioane euro în 2012), Ministerul va aloca la rectificarea bugetară încă 10,5 milioane lei acestui sector”, a mai declarat ministrul Agriculturii, citat de MEDIAFAX.


Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

Retragerea doctorului Cîrstoiu din cursa pentru primăria Capitalei arată nu

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: