joi

11 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

26 septembrie, 2014

Statul va subvenţiona şi anul viitor creşterea accizei la motorina folosită în agricultură, măsura urmând să fie aprobată printr-o hotărâre de guvern în săptămânile următoare.

„Avem acordul politic să introducem şi pentru anul 2015 sprijin pentru motorină, asta înseamnă o hotărâre de guvern în săptămânile următoare, prin care alocăm sprijinul pentru trimestrul IV şi pentru primele trimestre din 2015, toate fiind plătite din bugetul anului viitor”, a declarat vineri ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, la conferinţa MEDIAFAX Talks about Agriculture.

La rectificarea bugetară de săptămâna viitoare, a doua din acest an, vor fi alocate fonduri pentru a asigura sumele necesare trimestrului al III-lea pentru sprijinul pe acciza la motorină.


Ministerul Agriculturii va primi la rectificare sume suplimentare la rectificare, dar Daniel Constantin nu a precizat suma.

 bani în plus vor fi alocaţi pentru apicultură, aproximativ 4 milioane lei, sectorul înregistrând pierderi.

„Totodată, pe lângă cele 7 milioane euro alocate în 2014 pentru sectorul agriculturii ecologice (de la 3 milioane euro în 2012), Ministerul va aloca la rectificarea bugetară încă 10,5 milioane lei acestui sector”, a mai declarat ministrul Agriculturii, citat de MEDIAFAX.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Deceniul banilor ieftini (dobânzi mici sau foarte mici la creditele pe termen lung)pentru state  tocmai s-a încheiat . A fost (sau ar fi fost) o perioadă extrem de

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: