vineri

1 iulie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

24 martie, 2015

camera reprezentantilor suaCamera Reprezentanţilor a aprobat, luni, o rezoluţie care îi cere preşedintelui Barack Obama să trimită arme Ucrainei, pentru a sprijini lupta Kievului împotriva rebelilor separatişti din estul ţării, scrie presa internaţională.

Rezoluţia a fost aprobată cu 348 de voturi pentru şi 48 împotrivă. Votul creşte presiunea asupra preşedintelui Obama, criticat deja de republicani pentru întârzierea în luare deciziilor privind această criză.

„Din nefericire pentru ucraineni şi pentru securitatea internaţională, preşedintele Obama a ales lipsa de acţiune în numele deliberării nesfârşite”, a declarat Ileana Ros-Lehtinen, congresmen republican de Florida, adresându-se Camerei Reprezentanţilor.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Preşedintele ucrainean Petro Poroşenko a cerut arme şi tehnologie de la Statele Unite. Administraţia Obama a declarat că preşedintele încă analizează această cerere, aşteptând să vadă dacă acordurile internaţionale care au condus la armistiţiul din februarie sunt implementate.

 


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: