luni

22 aprilie, 2024

15 ianuarie, 2020

Fundația Romanian Business Leaders – RBL organizează, pe 24 ianuarie 2020, conferința specială “Vrancea Inima României”.

Evenimentul, organizat de RBL, prin RePatriot și VSFA, cu sprijinul unei echipe întreagă de voluntari animați de misiunea RePatriot, va avea loc în sala de festivități a Colegiului Național Unirea din Focșani, din strada Cezar Bolliac 15, de la ora 10.30.

RePatriot a lansat un alt concurs special pentru tinerii români de pretutindeni și 5 dintre ei vor fi premiați în cadrul Conferinței. Anul acesta, tinerii sunt provocați să analizeze Mica Unire, să înțeleagă ceea ce s-a întâmplat de fapt în 1858/1859 și să spună care sunt cele 3 principii sau valori care cred că stau în spatele evenimentului.


Proiectele sunt lucrări individuale sau de grup format din maximum 3 tineri – elevi sau studenți de pretutindeni.

Participarea la conferință este gratuită, iar mai multe detalii despre înscriere și concurs puteți găsi la adresa:  https://repatriot.ro/conferinta-si-concurs-focsani-2020.

“Ne dorim să omagiem împreună această zi importantă și să transmitem un mesaj concret de implicare, prin exemplul personal, pentru a construi o Românie mai bună pentru noi și urmașii noștri”, declară organizatorii.

RBL reunește lideri de afaceri, manageri și experți care se constituie în cea mai importantă platformă națională de promovarea a antreprenoriatului românesc și generatoare unor proiecte de impact pentru societatea românească: RePatriot, Antreprenoria, VSFA, Merito, SuperTeach, Antreprenoresti, Start-Up Bridge, Antrenament pentru Viitor.


Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

Acest text se adresează în primul rând tinerilor, adică celor

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: