sâmbătă

21 mai, 2022

Conferința națională RBL: Face to face cu viitorul

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

20 octombrie, 2020

Lumea, așa cum o știam, a suferit transformări majore! Suntem înconjurați de incertitudine și volatilitate. Avem însă la dispoziție instrumente și ancore care să ne ajute să înțelegem lumea din jur și să devenim antifragili în timp de criză.

Împreună cu invitații noștri vom discuta o serie de subiecte, aflate pe agenda noastră de business și care să ne sprijine în a lua cele mai bune decizii pentru afacerile noastre.

📌 Margareta Drzenieck este Managing Partner, Horizon Group și coordonator al Future Possibilities Report 2020. Anterior, Margareta a activat în cadrul World Economic Forum în calitate de co-autor al Global Competitiveness Report și de coordonator al portofoliului Global Risks din cadrul Forumului. Margareta ne va împărtăși care sunt acele mega trenduri legate de viitor cărora să le acordăm atenție, precum și cum putem lua decizii pe bază de scenarii și posibilități.


📌 Ursula Woodburn este Programme Director și conduce activitatea biroului din Bruxelles a Cambridge Institute for Sustainability Leadership. Ursula ne va prezenta cum facem să dezvoltăm afaceri antifragile și sustenabile acordând o atenție deosebită economiei verzi și încorporând strategii pe termen lung referitoare la modificările climatice.

📌 Bedriye Hulya este Sector Empowerment Lead @ The Wellbeing Project & Ashoka Fellow din 2012. The Wellbeing project este o inițiativă globală, dezvoltată în parteneriat cu Ashoka, Esalen, Impact Hub, Porticus și Skoll Foundation care își propune dezvoltarea unei culturi a wellbeing-ului în rândul antreprenorilor și tuturor agenților schimbării dintr-o societate. Bedriye ne va prezenta cum să ne păstrăm starea de bine în momente de criză și de ce “wellbeing-ul este cel care inspiră welldoing-ul”

Conferința Națională RBL – ANTIFRAGILITATE într-o lume a crizelor oferă cadrul în care să discutăm despre cum facem față incertitudinii și cum ne putem folosim de ea ca să devenim antifragili în diverse situații sau paliere ale vieții: societate, business, educație și economie.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Timp de trei zile (27-29 octombrie 2020), te așteptăm online cu:

  • 8 sesiuni de discuții, dezbateri și live-talks pe teme de interes cu speakeri români și străini;
  • peste 20 de vorbitori care vor fi alături de noi;
  • peste 200 de antreprenori de top și lideri din businessul autohton.

Consultă agenda preliminară aici. Bilete aici.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Andrew Kenningham (foto), economist-şef pentru Europa la Capital Economics, explică într-un interviu pentru CursdeGuvernare cum va reseta războiul obiectivele şi strategiile de dezvoltare pe care UE le bătuse...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: