sâmbătă

29 ianuarie, 2022

Conducerea PNL a aprobat susținerea lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

28 februarie, 2020

Conducerea PNL a aproba, vineri, în unanimitate, susținerea lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei și validarea listei de miniștri și a programului de guvernare a premierului desemnat Florin Cîțu.

Din cabinetul Cîțu fac parte aceeași miniștri pe care i-a avut și Ludovic Orban, cu excepția lui Lucian Heiuș, propunerea pentru portofoliul Finanțelor.

”Partidul Național Liberal a votat în unanimitate susținerea candidaturii lui Nicușor Dan la funcția de primar general al capitalei și tot în unanimitate susținerea premierului desemnat, a listei guvernului și a programului de guvernare (…) Vom purta discuții cu toate grupurile parlamentare cu formațiunile politice, cu parlamentari individual. Noi ne ducem la negocieri pentru a încerca să formăm o majoritate”, a declarat președintele PNL, Ludovic Orban.


La finalul ședinței Biroului Executiv Național al PNL, candidatul la primăria capitalei, Nicușor Dan, le-a mulțumit celor din PNL pentru încrederea acordată.

„E o decizie de responsabilitate pe care PNL a luat-o în interes public, în condițiile în care partidul avea mulți candidați buni care ar fi putut candida. Am discutat puțin despre soluțiile pe care le avem și care sunt convergente, vom avea multe discuții tehnice în perioada care urmează. Vreau să spun că PNL are cei mai buni primari și experiența pe care au ne va fi de folos. Sunt convins că în luna iunie o să schimbă această administrație din București”, a declarat Nicușor Dan.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Premierul desemnat, Florin Cîțu, a precizat că obiectivul său este formarea unei majorități parlamentare.

”Avem un singur mandat, acela de a forma o majoritate.  Sunt câteva modificări în programul de guvernare la Transporturi și la Sănătate. Din cauza situației de la CFR Marfă și a coronavirusului(…) În echipa de miniștri, la finanțe va fi Lucian Heiuș, membru în comisia de buget finanțe, un om care știe foarte bine finanțele. (…) Astăzi depunem și programul de guvernare și lista miniștrilor. Sper că cei PSD nu vor tergiversa calendarul”, a declarat și Florin Cîțu.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

 ”Nu știm ce și unde vom fi atunci: dar timp de 25 de ani, această publicație trimestrială (format A4, peste 200 de pagini într-o realizare premium) va...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar:

rrr