luni

24 iunie, 2024

20 noiembrie, 2013

România se numără printre statele cărora Comisia Europeană le va trimite o cerere oficială de informaţii, pentru a vedea dacă legislaţia naţională restricţionează furnizarea de servicii de jocuri de noroc.

România, Belgia, Cipru, Republica Cehă, Lituania şi Polonia trebuie să trimită informaţii privind procedura de acordare a licenţelor şi condiţiile de furnizare a serviciilor de jocuri de noroc online.

Legislaţiile naţionale ale celor şase state condiţionează furnizarea serviciilor de jocuri de noroc online de prezenţa fizică în statul membru destinatar, impunând obţinerea unei aprobări prealabile din partea autorităţlor pentru orice modificări ale structurii acţionariatului sau interzicând capitalul străin.


În ceea ce priveşte cadrul legal din România în materie de jocuri de noroc, Comisia a transmis întrebări suplimentare cu privire la coerenţa politicii naţionale în acest domeniu.

Comisia verifică dacă restricţiile din legislaţiile naţionale încalcă articolul 56 din TFUE, care garantează libera circulaţie a serviciilor.


Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: