duminică

14 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

21 iunie, 2013

Comisia Europeană a deblocat fondurile pentru Programul Operaţional de Pescuit, după un an și jumătate de la blocarea lor, a anunțat, vineri, ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.

Astfel, România urmează să primească 50 milioane euro, zilele următoare, pentru plăţile efectuate de la bugetul de stat către beneficiari.

„Ieri, am primit de la Comisia Europeană o scrisoare oficială prin care s-a confirmat faptul că Programul Operaţional de Pescuit a fost deblocat. Astăzi, după toate lucrurile care s-au întreprins de către autorităţi, Comisia apreciază progresele semnificative făcute de autorităţile române şi confirmate de autoritatea de audit şi de auditorii europeni şi comunică faptul că va proceda imediat la reluarea plăţilor din Fondul European de Piscicultură”, a spus ministrul, într-o conferință de presă.


Programul pentru pescuit a fost în 13 ianuarie 2012 din cauza unor deficienţe grave în funcţionarea sistemului de management şi control.

Programul are o valoare totală de 307 milioane euro, din care România a doar 14 milioane de euro atras până la 1 ianuarie 2012.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Deceniul banilor ieftini (dobânzi mici sau foarte mici la creditele pe termen lung)pentru state  tocmai s-a încheiat . A fost (sau ar fi fost) o perioadă extrem de

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: