vineri

28 ianuarie, 2022

Comisarul european Andor vine luni la București să discute cu reprezentanții Guvernului despre POSDRU și alocările 2014-2020

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

19 aprilie, 2013

Comisarul European pentru ocuparea forței de muncă, afaceri sociale și incluziune, Laszlo Andor, face luni și marți o vizită în România, pentru a discuta cu reprezentanții Guvernului despre absorbția fondurilor europene din POSDRU și viitoarea perioadă de programare.

Potrivit programului oficial al comisarului, Andor va avea întâlniri la București cu premierul Victor Ponta și patru miniștri: Mariana Câmpeanu (ministrul Muncii), Eugen Teodorvici (Fonduri Eurpene), Remus Pricopie (Educație), Mihnea Costoiu (ministrul delegat pentru Cercetare).

Oficialul European va mai avea întrevederi la București cu secretarul de stat în MAE George Ciamba și cu consilierul prezidențial Bogdan Mănoiu.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

De asemenea, la Cluj-Napoca, Laszlo Andor se va vedea cu primarul Emil Boc.

”Comisarul Andor va discuta cu autoritățile române și celelalte părți interesate modul în care inițiativele UE din domeniul ocupării forței de muncă și afacerilor sociale pot sprijini România în îmbunătățirea situației în ce privește ocuparea și pentru mai buna gestionare a situațiilor de excluziune socială, în special a celor cu care se confruntă comunitatea roma. În acest context, el se va concentra pe nevoia de a îmbunătăți modul în care este utilizat Fondul Social European în perioada curentă de programare financiară, precum și asupra pregătirilor necesare în vederea utilizării generației de programe ce fac parte din următorul cadru financiar pe 7 ani”, a informat Reprezentanța Comisiei Europene în România.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

 ”Nu știm ce și unde vom fi atunci: dar timp de 25 de ani, această publicație trimestrială (format A4, peste 200 de pagini într-o realizare premium) va...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar:

rrr