vineri

12 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

23 ianuarie, 2021

Foto: CNN

Realizatorul TV Larry King, celebru pentru talk-show-urile „Larry King Live” și unul dintre inovatorii acestui tip de emisiune, a murit sâmbătă dimineață în vârstă de 87 de ani, potrivit CNN.

Emisiunile „Larry King Live” au atras milioane de telespectatori la CNN vreme de 25 de ani. S-a retras în 2010, după mai mult de 6.000 de ediții ale emisiunii, în care numeroase celebrități, candidați la Casa Albă, atelți, vedete de film și oameni ai momentului au onorat invitația lui Larry King.

A intervievat pe toți președinții SUA din 1974 până la retragere.


„Cu o profundă tristețe, Ora.Media anunță moartea cofondatorului, gazdei și prietenului nostru Larry King, care a murit în această dimineață la 87 de ani la Centrul Medical Cedars-Sinai din Los Angeles (…) Timp de 63 de ani, pe platformele de radio, televiziune și mass-media digitale, miile de interviuri, premii și aprecieri ale activității lui Larry stau ca o dovadă a talentului său unic”, spune comunicatul postat pe pagina oficială de Facebook.

Larry King a fost internat cu Covid-19 la începutul lunii ianuarie la Cedars-Sinai. A luptat cu mai multe probleme de sănătate, suferind mai multe atacuri de cord.

În 1987, el a fost supus unei intervenții chirurgicale de by-pass, inspirându-l să înființeze Larry King Cardiac Foundation, pentru a oferi asistență celor fără asigurare.

Mai recent, Larry King a dezvăluit în 2017 că a fost diagnosticat cu cancer pulmonar și a fost supus unei intervenții chirurgicale de succes. De asemenea, a fost supus unei proceduri pentru tratamentul anginei în 2019.


 

Articole recomandate:

Etichete: , ,

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Deceniul banilor ieftini (dobânzi mici sau foarte mici la creditele pe termen lung)pentru state  tocmai s-a încheiat . A fost (sau ar fi fost) o perioadă extrem de

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: