sâmbătă

25 mai, 2024

14 iulie, 2016

learning-onlineServiciul de instruire a angajaților, Cloud Learning, dezvoltat de SIVECO România, sprijină managerii și specialiștii HR pe parcursul întregului proces de instruire din cadrul oricărei organizații

În ultimii ani, modelul de instruire 70:20:10 a atras atenția unui număr tot mai mare de companii din întreaga lume. Cele care au integrat deja acest concept în strategia lor de instruire a angajaților declară că modelul funcționează și că este cât se poate de aplicabil.

Modelul 70:20:10 are la bază un concept intuitiv, și anume că oamenii învață în proporție de 70% din ceea ce experimentează, 20% prin expunerea socială și doar 10% din educația formală. Mai exact, mare parte din ce învățăm este din ceea ce realizăm în mod practic prin munca de zi cu zi, apoi prin interacțiunile sociale cu colegii, clienții sau partenerii noștri de business și abia o mică parte prin cursurile pe care le urmăm.


Serviciul de instruire a angajaților, Cloud Learning, oferit de SIVECO România, este în acord cu modelul 70:20:10 și vine în sprijinul managerilor și specialiștilor HR, pe tot parcursul procesului de instruire. Astfel, serviciul le permite acestora o excelentă planificare a instruirii, realizarea de cursuri adaptate cerințelor companei lor și evaluarea competențelor dobândite de angajați, precum și o evidență inteligentă a întregului proces.

“Cloud Learning se integrează perfect în strategia blended learning a unei companii. Serviciul oferă suport pentru învățarea experimentală prin asigurarea managementului și planificării instruirii “on-the-job” (cei 70%), suport pentru învățarea prin expunere socială și prin colaborare prin intermediul forumurilor și wiki-urilor (cei 20%) și suport pentru instruirea clasică, online sau blended (cei 10%), inclusiv un pachet de cursuri incluse în abonament”, spune Viorel Jigman, manager al departamentului AeL din cadrul SIVECO România.

Instruirea de tip blended learning presupune că angajații pot parcurge în cadrul platformei online o serie de cursuri, urmând ca apoi să își definitiveze cunoștințele prin sesiuni de instruire tradițională, workshop-uri aplicate sau testare practică.

Cloud Learning oferă facilități precum instruire sincronă sau la distanță, evaluarea cunoștințelor angajaților, colaborare, monitorizare și raportare a instruirii. Mai mult, serviciul oferă gratuit abonaților și o serie de cursuri ce abordează subiecte generale cum ar fi prevenirea și stingerea incendiilor, sănătate și securitate în muncă, managementul timpului, lucrul în echipă, management de proiect, managementul resurselor umane, comunicare interpersonală sau marketing.


Modelul 70:20:10 simplifică foarte mult lucrurile în privința nevoii de instruire la nivelul unei companii. Mai exact, organizațiile ar trebui să se concentreze mai degrabă pe crearea unui mediu de lucru colaborativ, pe facilitarea unei comunicări informale permanente între colegi, precum și pe facilitarea transferului de cunoștințe între angajați. În plus, un serviciu online, precum Cloud Learning, oferă companiilor o viziune simplificată a instruirii, bazată pe principii practice, instrumente online pentru instruire și management al cunoștințelor angajaților.

Detalii despre serviciul Cloud Learning se pot afla accesând www.cloudlearning.ro.

Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

Retragerea doctorului Cîrstoiu din cursa pentru primăria Capitalei arată nu

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: