vineri

21 iunie, 2024

11 iunie, 2024

Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand, care îşi dispută victoria în alegeri cu candidatul PSD – PNL George Tuţă, a anunţat marţi că a depus cerere de renumărare a voturilor şi că a sesizat autorităţile privind tentativele de fraudă de la mai multe secţii de votare.

”Nu mergeţi după fentă fiindcă s-au numărat oficial până azi doar 40 de secţii din totalul de 166”, avertizează edilul.

”Lipsesc foarte multe voturi în secţiile cu probleme”

”Am depus cerere de renumărare a voturilor. Am sesizat autorităţile privind tentativele de fraudă de la mai multe secţii de votare; Vă reamintesc pentru toţi cei care aţi auzit declaraţii publice ale mai multor politicieni să nu mergeţi după fentă fiindcă s-au numărat oficial până azi doar 40 de secţii din totalul de 166. Diferenţa de voturi pe numărătoare paralelă a partidelor este foarte, foarte mică şi de aceea s-au grăbit unii din PNL şi PSD să arunce public cu mesaje false că au câştigat”, susţine Clotilde Armand.


Ea vorbesşte despre secţii ”cu probleme”, precum şi despre ”probleme cu urna mobilă”.

”Ne lipsesc foarte multe voturi în secţiile cu probleme, acolo unde i-am prins că vor să fure. De asemenea au fost mai probleme cu urna mobilă. Aşteptăm numărătoarea şi datele oficiale. Noi am mai păţit aşa ceva în 2016. Ştie şi Ciolacu cum ne-au furat atunci”, afirmă primarul Sectorului 1.

Luni seară, Armand a cerut suspendarea procesului de validare a rezultatelor din secțiile de votare din sector, cu sacii cu voturi puși într-o cameră sigilată, sub paza jandarmilor. Armand propune ca procesul să fie reluat marți dimineață, astfel încât reprezentanții secțiilor de votare să fie odihniți, ținând seama că au mai bine de 36 de ore de când nu au mai dormit.

***


Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: