luni

27 martie, 2023

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

30 mai, 2012

„Eu sunt cu ghilimelele de rigoare prea bătrân în politică să nu-mi dau seama că această decizie a lui Mihai Răzvan Ungureanu nu ne ajută cu nimic pe noi acum, PDL şi nici dreapta. Noi suntem în alegeri locale, suntem canalizaţi pe ceea ce înseamnă explicarea guvernării pentru a reuşi să ne păstrăm baza partidului în autorităţile locale” – a declarat miercuri, la RFI, deputatul PDL Cezar Preda, referindu-se la intenţia lui MR Ungureanu de-a face o organizaţie neguvernamentală de centru-dreapta.

„Mihai Răzvan Ungureanu este un om care are o credibilitate destul de mare în România, e un om respectat (…). Nu văd de ce ar trebui să pedaleze pe o bicicletă paralel de bicicleta noastră, nu înţeleg chestia asta! Nu-l văd nici salvator, îl văd un om care poate să pună umărul să facem centru-dreapta, dar nu din şapte locuri, unindu-ne din când în când. Centru-dreapta se face într-un partid de centru-dreapta, cum e PDL. Dacă îi e drag şi admiră setul de principii, să vină în partid, care e problema? (…) Această până la urmă imixtiune sau bulversare a partidului meu prin construcţii de dreapta, paralele cu dreapta sau centru-dreapta, pe care o reprezintă partidul meu nu ajută, nu limpezeşte” – a adăugat Cezar Preda.

Deputatul PDL afirmă însă că MR Ungureanu e „un om deosebit, dar că, „L-am susţinut ca prim-ministru, construieşte o iniţiativă civică. Nu văd ce se poate face la ora actuală să coalizezi dreapta prin alte chestiuni decât prin partidele care sunt de dreapta, care trebuie să unească sau trebuie să aducă oameni noi”.Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

Moto: ”Generalii mei, în temeinica lor prostie, veneau și-mi spuneau: <Majestate, oamenii nu mai vor să lupte>. Iar eu în sinea mea mă gândeam: <adică nu mai vor

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: