sâmbătă

25 iunie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

25 mai, 2020

Clienții persoane fizice ai cec Bank care au instalat serviciul cec Bank Mobile Banking își pot plăti taxele și impozitele pentru terenuri, clădiri și autoturisme direct din aplicație.

Ministerul Finanțelor Publice a anunțat săptămâna trecută, joi, că persoanele înregistrate în Spațiul Privat Virtual vor putea plăti direct peste 30 de impozite și contribuții, ca efect al interconectării SPV cu ghiseul.ro. Perioada până la care administrațiile locale acordă bonificații (reducere de până la 10%) la plata taxelor și impozitelor a fost prelungită până pe 30 iunie 2020.

Un comunicat al instituției bancare emis luni anunță că serviciului cec Bank Mobile Banking i s-au adăugat funcțiile de plată a taxelor și impozitelor, iar activarea noii funcționalități se face prin actualizarea aplicației cec Bank Mobile Banking din App Store sau din Google Play.


Banca și-a extins canalele digitale inclusiv pentru atragerea de noi clienți, drumul la o sucursală sau filială cec fiind înlocuit cu o procedură online: cu ajutorul unui telefon mobil, laptop sau PC cu conexiune internet se accesează pe www.cec.ro, secțiunea CEC_IN. După câțiva pași simpli, solicitantul primește imediat Pachetul Bun Venit! destinat persoanelor fizice, care conține cont curent în lei, card de debit Visa în lei și serviciul Mobile Banking.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Sserviciul cec Bank Mobile Banking oferă ca facilități: deschidere de conturi în valută, transferuri între conturile proprii, plăți în lei și în valută, inclusiv plata facturilor de utilități direct prin scanarea codului de bare, schimburi valutare, constituire de depozite în lei și valută.

Pentru depozitele în lei există un bonus de dobândă, începând cu 0,10%. Nu se percep comisione la plățile către alte conturi cec Bank, iar comisoanele sunt reduse cu 60% față de tariful standard la toate transferurirle interbancare.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: