duminică

26 iunie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

31 martie, 2021

Camera Deputaţilor a respins miercuri moţiunea simplă inițiată de PSD împotriva ministrului Agriculturii, Adrian Oros, intitulată „Agricultura României este atacată de cel mai periculos dăunător: ministrul Adrian-Nechita OROS!”.

Este a treia moţiune simplă a social-democraţilor respinsă în această sesiune parlamentară, după cele la adresa ministrului Economiei, Claudiu Năsui şi ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

Din totalul de 283 de deputaţi prezenţi, au fost 115 de voturi „pentru”, 166 voturi „contra”, doi deputaţi nu au votat.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Dezbaterile pe moțiune au fost organizate în plenul de luni, unde Adrian Oros a afirmat că PSD ”a călărit agricultura României timp de 22 de ani şi a distrus-o”, iar acum se aşteaptă ca el să facă minuni în domeniu, după doar un an şi jumătate de guvernare.

„Acum, precum lupii îmbrăcaţi în blană de oaie, pentru că tot vă place subiectul, vorbiţi despre problemele agriculturii acumulate în ultimii 30 de ani, agricultură pe care PSD a pus-o pe butuci şi aşteaptă ca noi, ca eu, să facem minuni într-un an şi jumătate, an de criză sanitară, lovit de fenomene meteo nefavorabile”, a mai spus ministrul Agriculturii.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: