luni

4 iulie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

11 septembrie, 2018

Bitdefender, lider în securitatea cibernetică, a preluat activele partenerului său de pe piața australiană, compania SMS eTech, ca parte a strategiei de expansiune globală a afacerilor sale, potrivit unui comunicat al companiei, emis marţi.

Produsele Bitdefender sunt disponibile pe piața australiană de 13 ani.

În ultimii patru ani prin partneriatul exclusiv cu SMS eTech, afacerile companiei româneşti în regiune au crescut cu 55%, mai ales prin vânzările către companii.


Prin achiziţia SMS eTech, Bitdefender își deschide, la Melboune, primul al companiei în această parte a lumii.

„În ultimii cinci ani, Bitdefender şi-a triplat forţa de muncă până la mai mult de 1.600 de angajaţi în toată lumea, iar veniturile noastre au crescut de trei ori. Această decizie strategică va contribui la creșterea susținută, de două cifre, pe care o traversăm. Bitdefender Australia va avea un rol cheie în dezvoltarea businessului și brandului Bitdefender la nivel global”, a declarat Florin Talpeș (foto), fondatorul şi CEO al Bitdefender.

Expansiunea

Peste 500 de milioane de utilizatori din 150 de țări folosesc soluțiile de securitate ale Bitdefender.

Bitdefender îşi respectă şi în Australia reţeta expansiunii, aplicată anul trecut şi în Franţa, când și-a preluat partenerul local, Profil Technology, responsabil de vânzarea soluțiilor de securitate românești încă din 2001.


Compania și-a accelerat dezvoltarea pe piețele de importanță strategică, prin investiții masive pentru deschiderea de birouri proprii sau achiziția unor parteneri.

Astfel că, Bitdefender este reprezentată local în SUA, Franța, Germania, Danemarca, Spania, Italia, Marea Britanie, Emiratele Arabe Unite, Suedia, Canada.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Fondul de investiții Vitruvian Partners a devenit anul trecut al doilea cel mai mare acționar al companiei, odată cu achiziția pachetului minoritar de aproximativ 30%, deținut de fondul de investiții Axxess Capital.

Ca urmare a acestei tranzacții, valoarea companiei Bitdefender era stabilită la peste 600 de milioane de dolari, potrivit start-up.ro.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: