duminică

26 iunie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

28 februarie, 2014

Prejudiciul total din dosarele instrumentate în 2013 de către Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism s-a cifrat la peste 815 milioane de lei și 39 de milioane de euro, iar valoarea drogurilor confiscate anul trecut de procurorii acestei instituţii a fost de 15,65 milioane euro, potrivit bilanţului DIICOT.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

„Prejudiciul total cauzat prin săvârșirea infracțiunilor economice a fost de 815.604.150 de lei și 39.332.748 euro. Pentru asigurarea recuperării prejudiciilor cauzate au fost instituite măsuri asiguratorii în valoare de aproximativ 145.914.161 lei”, se spune într-un comunicat DIICOT în care este prezentat bilanţul anului 2013.

„Activitatea Serviciului de prevenire și combatere a infracțiunilor de terorism și a celor contra siguranței statului s-a înscris în aceleași coordonate statistice ale anilor precedenți. Pentru destructurarea grupurilor infracționale organizate transfrontaliere, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism au intensificat cooperarea judiciară internațională cu autoritățile judiciare străine și au desfășurat activități în domeniul combaterii criminalității organizate și terorismului în colaborare cu autorități din 55 de state”, mai spune comunicatul.

Alte rezultate

  • valoarea totală a drogurilor confiscate în anul 2013 de procurorii DIICOT a fost de aproximativ 15,65 milioane euro, ceea ce reprezintă o creștere de 49,04% în raport cu anul 2012
  • au fost soluţionate cu 31,57% mai multe cauze de infracţionalitate economică


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: